Calendar
Dec 2023
DLMaMiJVS
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

EU AM ÎNCREDERE

 

Mai tare ca Dumnezeu nu-i nimeni și nimic! Oricâte sincope, piedici, ocolișuri și amenințări ar fi, Lumina Învinge întotdeauna!

Eu am încredere, ȘTIU că va fi BINE! Va fi bine pentru că e o mare foame de bun simț, echilbru, armonie și normalitate. Va fi Bine, pentru că e nevoie de Bine, Frumos și Curat! Va fi Bine, pentru că lumea trebuie să rămână Lume, cu vise, bucurii, speranțe și gângurit de copii. Va fi Bine, pentru că Familia e particula primordială a agregării Existenței Umanității!

Dacă Rostul vieții e SĂ FACĂ VIAȚĂ, atunci CĂSĂTORIA e, limpede, clar și indubitabil, NUMAI CEEA CE FACE VIAȚĂ!

Mai sunt doar câteva ore până la momentul adevărului, al celor două zile de grație, după care se va vedea cât grâu curat mai este, după masivul atac al ”neghinei”, din ultimii ani. La fel ca prezumate multe milioane de români, eu am convingerea, a priori, că Lumina sădită în fiecare și în toți oamenii din țara mea, de toate felurile etnice și confesionale, le va curăța ființa și-i va ajuta să scape de ceața smârcurilor ce vrea să infesteze cu duhnirea ortăvitoare sufletele oamenilor.

Ajunge, e nevoie, trebuie să scăpăm de lepra pe care unii o tot toarnă, cam nestingheriți, în sufetele rămânilor!

E nevoie de acest Bine, mai mult ca de aer, pentru că dacă n-ar fi Binele acesta, pe care eu îl aștept cu încredere, nici aerul n-ar mai fi respirabil, n-ar mai fi aer!

Eu știu că oamenii alături de care trăiesc în această țară binecuvântată cu atâția oameni minunați, bogății, frumuseți și încercări multiple, acești oameni dragi mie, SE VOR RIDICA PESTE VREMI, ca un necesar și puternic imbold și pentru o Europă și o lume, care, manipulate odios, s-au îndepărtat de Dumnezeu, s-au îndepărtat de SURSĂ și de ÎMPLINIRE !

Cu Dumnezeu înainte, pentru Viață și Dăinuire!

Ioan Savu, Timișoara

        Adaugă comentariu


 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator