Calendar
Iul 2017
DLMaMiJVS
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

ALIANȚA NOASTRĂ - ROMÂNIA

 

Ne place sau nu, a venit o vreme a TREZIRII și IMPLICĂRII! Dar oare nouă, nouă, NE PASĂ SAU NU?

Citeşte tot articolul

CE-AȘ VREA NOU, ÎN ANUL NOU

 

Mi-aș dori ca noi toți, întregul Popor Român de pretutindeni, toți Vecinii noștri, Întreaga Planetă, să fim mai buni, mai răbdători unii cu alții, mai calzi și … mai Oameni !

Citeşte tot articolul

DESPRE BISERICĂ, ÎN PERIOADA COMUNISTĂ, ȘI-N TOATE VREMURILE

 

La vreme de sfârșit de an, sau mă rog, aproape de acest moment, mai cu seamă după ce ai avut șansa unei vieți cu multe încercări, dar și multe bucurii și împliniri – de pe palierul maturității înțelegerii, introspecțiile-și găsesc mai ușor sălașul în tine – simțim în noi, mai mult ca-n alte dăți, nevoia de a face bilanțuri, de a ne privi mai gospodărește lunile trecute din anul ce se apropie de capătul lui, la viața noastră, la ce-am adunat în an și-n ea, la rosturi, la Rost ...

Citeşte tot articolul

GÂNDURI LA VREME DE RĂSCOLITOARE SUFERINȚĂ – O LACRIMĂ A SUFLETULUI MEU

 

S-ar cuveni să fim mai atenți cu noi înșine, cu ceea ce ne dovedim a fi de fapt, băgând de seamă că nu prea suntem, uneori cel puțin – prin ceea ce facem – cei ce ne place să credem că suntem …

Citeşte tot articolul

DESPRE POPULARITATE ȘI ÎNCREDERE

 

Uneori, de multe ori chiar, constatăm că unii confrați ai noștri, de dragul de a fi ”în pas cu lumea”, înoată în ape tulburi ...

Citeşte tot articolul

POVESTEA VULTURULUI

 

E povestea vulturilor care trăiesc pe vârfurile cele mai înalte ale Munților Anzi, în condiții deosebit de dure; acolo își au locuința.

Citeşte tot articolul

Despre răbdarea comunicării

 

Ar fi bine să înțelegem covârșitoarea importanță a comunicării între oameni, și că modul de transmisie și recepționare, depind în mare măsură de nonverbal

Citeşte tot articolul

UNIUNEA SOVIETICĂ AIALALTĂ

 

Cu ani în urmă, mai bine de 25, când lumea era împărțită de ”Cortina de Fier”, în România, mai pe față, mai șoptit, circulau fel de fel de bancuri.

Citeşte tot articolul

Pentru apararea copiilor nostri, cazul Romeo Mosoiu

 

În fața agresivității și multitudinii de metode folosite, continuu și insistent, se cuvine să ne facem timp să citim, să medităm, să înțețegem și să acționăm!

Citeşte tot articolul

Preotul Ioan Sabău – (1914 – 2008) apărător şi mărturisitor al dreptei credinţ

 

Amintirile pioase ale Părintelui Vicar Ionel Popescu, ne fac să ne gândim că mulți dintre noi am avut șansa să cunoaștem în viață oameni de înaltă ținută morală, trăitori de Dumnezeu, ce e bine să facă parte dintr-un Panteon al Neamului Nostru!

Citeşte tot articolul

 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator