Calendar
Nov 2023
DLMaMiJVS
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

Ticăloșii atacă frontal !

 

Nu-ți vine să crezi că ai auzit bine. În Franța, e supusă aprobării o lege, care interzice folosirea cuvintelor Mama și Tată! Pentru a nu-i discrimina pe homosexualii ce vor încheia ”familii” și vor înfia și crește copii! Mințile bolnave ale ministrului justiției, Christiane Taubira, președintelui Francois Hollande și ale celor care au clocit asemenea monstruozități, sunt mirate de opoziția Bisericii Catolice Franceze și a Papei.

Noi, toți ceilalți, avem datoria să apărăm cu fermitate Normalul, așa cum e definit el Creștinește. Așa cum am crescut și noi și cei dinainte de noi, cum ne-am crescut copiii și nepoții.

Răul e deosebit de insidios, cuprinde omenirea pe nebăgare de seamă, sau violent și fățiș, atunci când are nevoie de un făgaș clar și necesar evoluțiilor ulterioare, devastatoare.

Mutilarea noțiunii de familie n-a început acum. A început cu legalizarea căsătoriilor între indivizi de același sex. Părea că nu-i mare lucru. Uite că un pas și încă un pas, și totul devine neclar. Ne pregătesc o bălăcăreală imundă, în mizeriile gândirii unor minți bolnave și fără Dumnezeu.

Noțiuni și repere de bază, în scara de valori, sădită în sufletul unui copil - Mama și Tata, vor să le scoată din sufletul generațiilor ce vin, dar și trăitorilor de acum, mai ales generațiilor tinere.

Hai să ne gândim, cum e mai bine, să trăiești între oameni care se respectă unii pe alții, în familie pe stradă, la școală sau oriunde, ori să trăiești între indivizi țâfnoși, nesimțiți, egoiști, prost crescuți, violenți, răi, fără scrupule, imorali, fără credință, imprevizibili, capabili de orice, oricând, oricum și oriunde?

Am fost acuzat că prin ceea ce scriu sau prin materialele pe care le fac să circule pe net, sunt împotriva Comunității Europene. Nu, nu sunt împotriva ei, dar nu pot să înghit totul, pe nemestecate. Nu pot să accept tarele ateismului degradant de la Tanti Europa sau America, pentru Țara și Poporul meu!

Trebuie să avem discernământ, nu putem, nu avem dreptul, pentru noi înșine și pentru cei ce vin după noi, să murdărim Ființa Neamului! Uitați unde se ajunge. Se dorește dezarticularea familiei, a normalității, a echilibrului, distrugerea reperelor călăuzitoare și dătătoare de sens, a Vieții în esența ei!

O gloată incultă, fără repere de moralitate, promiscuă, auto devoratoare, ar fi mai ușor de manevrat, dar credeți că ar fi în interesul Ființei Umane?

Credeți că aceste demersuri și tare grave de comportament, îl duc pe om spre Om, spre Normalitatea Devenirii lui? E bine să înțelegem, că în mințile și în sufletele de unde a fost gonit Dumnezeu, nu rămâne locul gol, își face lăcaș Întunericul! Întunericul, cu toate formele lui de manifestare.

Ateismul e cea mai gravă boală a sufletului! Părintele Arsenie Boca zicea că un ateu e mai periculos decât un diavol, pentru că diavolii îl recunosc pe Dumnezeu și se tem de El, pe când ateii, sunt imprevizibili și e greu să te păzești de ei, bănuindu-i puțin periculoși, dar fiind de fapt, unelte întunecate.

Dumnezeu a sădit Chipul Său în Om și i-a permis omului, numai omului, ca prin eforturi proprii, să ajungă Ființă Îndumnezeită! Hai să fim uniți, în Trăirea Credinței și să-L manifestam pe Mântuitorul Iisus Cristos, făcând Lucrarea Sa.

Domnul să ne Lumineze și să ne dea Tăria Credinței, făcătoare a Binelui!

Cu încredere,

Ioan Savu, Timișoara
28 septembrie 2012

        Adaugă comentariu


 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator