Calendar
Dec 2023
DLMaMiJVS
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

ORGOLIOASA

 

Se povestește că, odată, o femeie care era mereu furioasă a mers la un călugăr și i-a cerut să-i spună cum să facă pentru a nu mai fi mereu în această stare în care le producea atât de multă nefericire în jurul ei, prietenilor, rudelor și își crea ei insăşi, probleme.

Citeşte tot articolul

Naţionalismul, ideologia secolului XXI

 

Suveranitatea României trebuie trăită constant de fiecare român în parte. Iar de interesul naţional al ţării noastre trebuie să se ţină cont şi să fie respectat de orice ţară sau popor din lumea asta, aşa cum şi noi avem datoria morală să facem la fel.

Citeşte tot articolul

Povestea Stâncii

 

Un om dormea în coliba lui, când dintr-odată, într-o noapte, camera s-a umplut de Lumină și i-a apărut Dumnezeu. Domnul i-a cerut să facă o munca pentru el și i-a arătat o stancă mare din fața colibei. I-a explicat că va trebui să impingă piatra zilnic, cu toate puterile sale, ceea ce omul a și facut.

Citeşte tot articolul

O VESTE EXCEPȚIONALĂ TRECUTĂ SUB TĂCERE DE CONDUCEREA ROMÂNIEI !

 

Anton Lixandroiu, cetățean american și român, a obținut după ani de procese, ca Ungaria să-și ceară scuze pentru HOLOCAUSTUL săvârșit asupra românilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena.

Citeşte tot articolul

 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator