Calendar
Mai 2024
DLMaMiJVS
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

Ce facem duminică ?

 

Eu l-am votat de 3 ori pe dl. Băsescu, până acum. Prima dată, mi se părea firesc să-l aleg pe el, față de dl. Năstase cel arogant, care-a pus botniță presei și, și-a ales colabratori după chipul și asemănarea sa. La prima suspendare, m-am gândit că-i normal să aibă șansa terminării unui proiect benefic pentru Țară, cum a spus, că doar de aia dorea să conducă România, nu ?

Citeşte tot articolul

Iubirea de Țară

 

Scriu aceste rânduri, ca răspuns dat unui frate. El spune că Dumnezeu dă daruri, numai individului, nu și poporului, și că sentimentul național e periculos, și te îndepărtează de Dumnezeu. Părintele Dumitru Stăniloae, marele teolog, spune că venim pe lume ca Purtători ai Darurilor Neamului Nostru. Și mai spune că în Fața lui Dumnezeu vom răspunde nu numai de propria ființă, ci și de Ființa Neamului, lăsată și ea de la Dumnezeu !

Citeşte tot articolul

 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator