Calendar
Mai 2024
DLMaMiJVS
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Maxime
 • "Cei care au privilegiul de a şti, au datoria de a acţiona".
  (Albert Einstein)

 • "Tot ce-i trebuie răului ca să reuşească este ca oamenii buni să nu facă nimic".
  (Edmund Burke)

 • "Rugăciunile încep să fie ascultate atunci când vocea care le rosteşte a pierdut puterea de a răni".

 • "Viaţa nu se măsoară cu numărul de respiraţii pe care le aveţi, ci în momente care îţi taie răsuflarea".
  (Rainer Maria Rilke)

 • Ai răbdare cu toate cele nerezolvate din inima ta Şi încearcă să iubeşti înseşi întrebările ... Nu căuta răspunsurile, ce nu ţi-ar putea fi oferite acum, pentru că n-ai putea să le trăieşti [oricum]. Ideea este, să trăieşti totul. Trăieşte întrebările acum. Poate ulterior, într-o zi departe în viitor, treptat, fără chiar să-ţi dai seama, tu îţi vei trăi drumul către răspuns.

  

Dragă doamnă

 

Postul B1 TV a fost amendat în ședința de joi a CNA-ului cu suma de 70000 de lei, din cauza a două emisiuni de-ale lui Robert Turcescu. Într-una dintre cele două ediții amendate ale emisiunii „Sub semnul întrebării”, Dan Puric a spus că suntem conduși de către un stat mafiotic. Actorul și regizorul Dan Puric a decis să îi trimită o scrisoare deschisă Laurei Georgescu, Președintele Consilului Național al Audiovizualului, pentru a-și justifica afirmațiile făcute în interviu:

Citeşte tot articolul

DREPTATEA LUI NASTRATIN

 

De foarte multe ori, în proprii ochi, acțiunile noastre au o valoare disproporționată, față de valoarea lor reală. E bine să avem un simț al măsurii și o percepție corectă a realității.

Citeşte tot articolul

RUGĂCIUNE

 

E o rugăciune ce a mai circulat pe net, dar pentru Bucuria Sufletului, ochilor și minții, merită readusă în atenția noastră. Merită să medităm din nou, mereu și mereu, la ce e înălțător. Dumnezeu n-are nevoie de rugăciunile noastre, noi avem nevoie de Algoritmi Înălțători, de Stări de Grație, pentru a ne apropia de Cerurile de Lumină, pentru ca încet, încet, să devenim parte din ele, lăsându-Le să se manifeste prin noi, și Doamne, și noi prin Ele!

Citeşte tot articolul

 
Categorii
Starea vremii
Statistici
Sunteti al vizitator